From: 53.90lei
cristale de fructe
53.90lei – 139.90lei
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.
Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
Sfecla roșie
Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.
Morcov
Morcov
Rodia
Rodia este „vitamina naturală a viitoarelor mămici” care poate echilibra sistemul hormonal feminin, deci este recomandată încă din perioada planificării copilului, iar mai apoi, pe toată perioada sarcinii. Are un conținut ridicat de antioxidanți, încetinind procesul de îmbătrânire și chiar ajungând le repararea ADN-ul deteriorat. Ingredientele sale active protejează ficatul și rinichii de toxine și ajută în lupta împotriva cancerului.
Mărul
Mărul
Boabele de soc
Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.
Cătina
Cătina
Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.
Ananasul
Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.
Vișinele
Vișinele
Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.
Zmeura
Fructul excelent pentru purificarea sângelui, luptă împotriva anemiei și poate atenua febra. Poate fi folosit în procesul stopării diferitelor sângerări. În plus, conține o cantitate semnificativă de vitamine B1 și B2 și este bogat în flavonoizi, acizi de fructe, acizi tanici și fibre. De asemenea, conține pectini care ajută digestia. Dintre mineralele necesare conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat consumul și după o cură de antibiotice deoarece restabilește buna funcționare a florei intestinale și a sistemului digestiv.
Afinele
Afinele
Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar, ajutând astfel la menținerea vitalității fizice și mentale.
Coacăzele negre
Datorită conținutului de beta-caroten, vitamina B1, B2, E și C, este un remediu natural excelent pentru răceli. În plus, fructele coapte sunt bogate în antioxidanți, agenți ajutători în eliminarea radicalilor liberi și a coloranților antitumorali.