From: 53.90lei
cristale de legume
53.90lei – 139.90lei
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.
Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
Sfecla roșie
Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.
Morcovul
Morcovul
Dovleacul
Această superbă plantă este foarte bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Conține vitaminele A, B1, B2, C și minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială care este de fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce de asemenea riscul de boli cardiovasculare și joacă un rol important în reglarea colesterolului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are proprietăți care previn cancerul prin accelerarea motilității intestinale și întărirea sistemului imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând tractul intestinal și eliminând cu succes materiile fecale din organism.
Mărul
Mărul
Portocala
Este cel mai important fruct al iernii și cea mai bogată sursă de vitamine dintre citrice, a cărei conținut de vitamina C naturală este mai eficace decât cea regăsită în comprimate. Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, datorită prezenței bioflavonoidelor din citrice, în prezența acestora vitamina acționează mai puternic și într-un mod mai durabil. Acești micronutrienți sunt, de asemenea, antioxidanți valoroși care oferă o anumită protecție împotriva bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiace. Portocala conține totodată cantități mari de vitamină A și B. Prima este responsabilă pentru integritatea vederii și a sănătății pielii, în timp ce a doua este importantă în digestia carbohidraților și grăsimilor.
Cătina
Cătina
Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.
Ananasul
Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.