From: 99.90lei
KiwiS
KiwiS
cristale de fructe
Roșia
99.90lei – 139.90lei
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!
Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.
Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:
Kiwi
Conține cantități mari de vitamine A, C și K, precum și antioxidanți naturali (flavonoizi), macro-, oligoelemente având astfel un efect foarte bun asupra sistemului imunitar, asupra vaselor de sânge și asupra țesuturilor conjunctive. Este eficient în vindecarea bolilor inflamatorii, iar conținutul de vitamina K îmbunătățește coagularea sângelui și repară oaselor. Are efect asupra activității rinichilor și întărește oasele. Borul din kiwi nu numai că ajută la absorbția calciului, dar și previne eliberarea acestuia. Borul potențează activitatea calciului și a magneziului, interacționând bine cu fosforul și cu vitamina D, elemente necesare pentru oase și mușchi. Kiwi-ul crud conține o substanță numită actinidină, o enzimă care descompune proteinele.
Portocala
Este cel mai important fruct al iernii și cea mai bogată sursă de vitamine dintre citrice, a cărei conținut de vitamina C naturală este mai eficace decât cea regăsită în comprimate. Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, datorită prezenței bioflavonoidelor din citrice, în prezența acestora vitamina acționează mai puternic și într-un mod mai durabil. Acești micronutrienți sunt, de asemenea, antioxidanți valoroși care oferă o anumită protecție împotriva bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiace. Portocala conține totodată cantități mari de vitamină A și B.
Lămâia
Dintre numeroasele proprietăți pozitive ale lămâii iese în evidență conținutul său ridicat de vitamină C. Conține o gamă largă de substanțe nutritive, în special acid citric, calciu, magneziu, bioflavonoide și pectină, care sprijină sistemul imunitar dar ajută și la combaterea infecțiilor. Conținutul de bioflavonoide are un efect de purificare a sângelui, regenerează și întărește vasele de sânge. Pe lângă efectul antihelmintic și anti-balonare, îndepărtează sărurile anorganice. Întărește stomacul și are un efect diuretic. Este, de asemenea, un bactericid puternic dar este util ca agent de curățare și alcalinizare pentru organismul nostru.
Morcovul
Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.
Mărul
Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.